Miere Salcam 400 gr
-
23 Lei
- Mierea este un aliment dulce realizat de albine din nectarul florilor. Mierea de albine este unul dintre cele mai sanatoase si complexe alimente. Mai bine zis este un super-aliment deoarece contine vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime pr
- Apicola Pastoral Georgescu
- OA453
- În Stoc
- 19 Lei livrarea prin curier in orice localitate
Restituirea banilor in 5 zile lucratoare
Posibilitate de schimbare a produsului
Livrare Gratuita pentru comenzile de peste 499 Lei
Beneficii:
Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.
Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.
Descriere:
Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului.
Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante si este foarte usor asimilata de organism.
Culoarea mierii de salcam, imediat dupa recoltare, este transparenta, insa, depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis. Are un gust placut, dulce, este vascoasa si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata.
De asemenea, mierea de salcam este recomandata in:
Gastrita hiperacida - mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);
Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.